Ето я! Най-сетне! Разбра се коя е мистериозната жена, родила преди дни третото дете на Петър Бакърджиев. Знаем, че спортният водещ има двама сина от бившата си съпруга - миската Гергана Гунчева, с която обаче се разведоха преди известно време.

Понеже и двамата не коментираха развода си, мнозина смятаха, че са още заедно и затова новината за третото бебе накара някои да честитят на Гери, че отново е станала майка. Е да, ама не! Новороденото момиченце Бориса е от новата жена на Бакърджиев, която също като предишните, определено е красавица.

Това е Кристина Иванова, която е от Габрово родом, където е завършила Технически университет, а към момента учи и финанси в столицата. Както виждаме, Петър си остава ценител на женската хубост, а дали с Кристина ще сключат брак, тепърва ще видим.

Припомняме, че Бакърджиев има вече два провалени брака - първият му с водещата Виктория Петрова, с която нямат деца... и вторият с Гергана Гунчева. Говори се, че и двата му развода са по негова вина и по-точно заради това, че не може да си държи панталоните закопчани дълго време...

Дали с Кристина ще се промени, или и тя ще бъде поредната, чудят се в нета.