Шест години - толкова продължава връзката между красивата новинарка Виктория Петрова и спортният министър (вече бивш) - Красен Кралев. По всичко личеше, че двойката се обича и й е добре заедно, макар да ги разделят доста неща и най-вече едно - Виктория Петрова е навършила 44 години, но още няма дете, докато любимият й е татко на голяма дъщеря.

Ексклузивно: Ето коя е любовницата на Красен Кралев, която измести Виктория Петрова! (виж тук - СНИМКИ)

Това, че Кралев не предложи брак официално на Виктория, а още повече, че не пожела отново да дундурка бебе, накара мнозина да се обзаложат, че връзката им ще приключи бързо, защото Петрова ще го зареже. Е, не познаха.

Кралев и Петрова навъртяха вече шест години заедно, а това, което ги раздели, не беше бебе, а "мъъничко" по-голяма девойка - тайнствената блондинка, с която Кралев беше засичан вече няколко пъти на вечери в ресторанти.

Именно тази млада, около 20-годишна красавица, стана съперница на Виктория Петрова и успя да я измести от сърцето на екс министъра, но... само в медиите. Оказа се, че девойката няма как да е интимна с Кралев, поради простичката причина, че... е негова дъщеря.

Да, точно това е щерката на министъра, с която Виктория се познава отлично - нали все пак се напъва да й става втора майка. Колкото до двамата - Виктория и Красен, те са още заедно и това преди малко бе потвърдено от самия Кралев, в разговор за картините, които рисува и към които го провокирала неговата Вики.

А дали все пак не й слага рогца, това само той си знае, но и ние си имаме своите подозрения...