Окан Али е роден на 9 април 2004 г. в град Кърджали. Изучава „Политически науки“ в Нов български университет – София. Занимава се с частен бизнес. Владее турски език. От няколко години е член на младежкото ДПС. Той е един от първите, които всеки ден защитава Ахмед Доган пред Боянските сараи, както и пред Централна избирателна комисия (ЦИК). От кадри, излъчени на живо от столичния квартал „Бояна“ в деня, когато стана напрежението между полиция и привърженици на Ахмед Доган се вижда, че лицето Окан Али е един от първите в редицата, която блъска и псува униформените. От кадри на други медии виждаме, че Окан Али редовно е в първите редици, които говорят само и единствено в подкрепа на Доган.

 

Източници от ДПС издават, че баща на Окан Али е Мухаррем Хълми Али, който е управител на 7 фирми свързани пряко с помощта на дерибеите около Ахмед Доган.

Една от големите фирми на Мухаррем Хълми Али е „Караман“ ООД.

Дейността на дружеството обхваща:

„Строителство, ремонт и реконструкция на сгради и прилежащата им инфраструктура. Строителство на обекти и съоръжения на транспортната и благоустройствената инфраструктура. Изграждане на водоснабдителни и канализационни проводи, системи и инсталации„.

Фирмата с това си име е основана през 2003 год. в гр. Кърджали и е правоприемник на друга, действаща 10 год. преди това, чиято дейност е била свързана с ВиК ремонти и търговия с ВиК материали.

 

Синчето на Мухаррем Хълми Али обаче се оказа доста „палав“ в социалните мрежи. Запознати извадиха на показ скандални интимни снимки и клипове на Окан Али, които той лично е изпращал на момичета, които нямат навършени 18 години в социалната мрежа Instagram.

Окан Али гордо размахва члена си, освен това показва и лицето си, а след това и, как лежи мило в леглото си.

Бившия кмет на Кърджали Хасан Азис и бащата на Окан Али – Мухаррем Хълми Али

Окан Али и баща му Мухаррем Хълми Али

Окан Али лежи чисто гол в леглото си, докато изпраща свои изнтимни кадри на момичетаОкан Али изпраща члена си на момичеОкан Али и баща му Мухаррем Хълми Али

 

И тук питаме: Баща му Мухаррем Хълми Али, който е близък приятел на бившия кмет на Кърджали Хасан Азис не знае ли какво прави синчето му Али? Окан е част от публична партия, което го прави обществена личност. Това ли е примера, който се дава на обществото гол, който гордо си праща интимните части на хора из мрежата?

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Източник: news24sofia.eu