Вълшебна почивка в Прага ще си подарят Джулиана Гани и любимия й Теодор месец преди голямото събитие - раждането на сина им Кай. До тогава звездните родители стягат невиждан лукс за наследника си. Красивата моделка лично е избрала мебелите в новата детска стая, която ще е решена в старо злато и беж. Точно както подобава на малък принц, Кай ще спи в дизайнерска кошарка, а след като поотрасне, ще бъде преместен в луксозно легълце от същия луксозен бранд.

Грандиозният ремонт в домо на Джулката няма да се ограничи само до стаята на дългоочакваното бебе. Изкусителката и любимият й мъж до дни ще се радват на любовта си върху чисто нова, огромна бутикова тапицирана спалня и луксозен диван, поръчан от чужбина. Така домът на влюбените ще бъде чист от всяка негативна енергия и лош спомен, издават близки до прекрасното семейство. 

Черешката на тортата в дома на Джулката ще бъдат уникалните картини, създадени от изкуствен интелект. Специфичното при тях е, че те не могат са бъдат пресъздадени от човешка ръка и никой друг не може са се сдобие с подобни, разказаха от галерията, която ще ги достави в апартамента на бъдещите родители.

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка 

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка  - Снимка 2

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка  - Снимка 3

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка  - Снимка 4

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка  - Снимка 5

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка  - Снимка 6

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка  - Снимка 7