Ексклузивни продукти и цени ще радват притежателите на Kaufland  Card в софийските филиали на лидера в ритейла от тази седмица. Новите дневни промоции с топ предложения стартират на 17.06. във всички 16 хипермаркета на ритейлъра в столицата, предлагайки избрани продукти и атрактивни цени.

Промоциите в понеделник започват със сладолед на клечка за 0,99 лв., продължават във вторник със свински ребра за 9,99 лв. и завършват в събота с промоционален пакет от четири бири Amstel за 3,49 лв. и неделя с кухненска ролка ZEBRA, намалена с 50% на 2,29 лв.

Тази инициатива е част от стратегията на Kaufland за разширяване и подобряване на клиентското изживяване, предоставяйки уникални предложения и неповторими оферти.

През последните две години лидерът в ритейла е инвестирал над 140 млн. лева в модернизация и разкриване на нови филиали в столицата, а с откриването на Kaufland – Халите инвестициите в София надвишават 500 млн. лв., а филиалите са вече 16 на брой.  Ритейлърът активно внедрява модерни софтуерни решения в ежедневната си работа и непрекъснато разширява асортимента си, който надхвърля 20 000 атрактивни предложения на хранителни и нехранителни артикули.

Всички специални дневни промоции могат да бъдат намерени в актуалната седмична брошура и в приложението Kaufland Card.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.