Цяла година измина от смъртта на 21-годишния чалга изпълнител Денис Теофиков и все повече се засилват подозренията, че става въпрос за убийство. В това са убедени феновете на певеца.

През есента на 2021 г. Денис падна от покрива на столична сграда и бе намерен мъртъв от минувачи. Случката се е разиграла вечерта и все още МВР работи по три версии.

Първата е за самоубийство, но доказателствата сочат все повече, че емоционалното му състояние не е отговаряло на това да желае да прекрати живота си.

Втората версия е за инцидент. Знае се, че компанията му във фаталната нощ е употребила алкохол и наркотици, но самият певец не си падал по тези неща.

В основна версия се превръща тази за убийството му. Има хора, които не са му желаели доброто, а и в нетрезво състояние е много вероятно някой да му е посегнал.

Ако действително Теофиков е бил убит, което става все по-вероятно, то убиецът и до днес се разхожда на свобода, а това наистина е кощунство.

Припомняме, че като главен виновник за случилото се с него бе определян неговият продуцент, който бил много строг с него. В хода на разследването се оказа, че Денис е получавал мижави пари за работата си, което допълнително го е депресирало. Не се доказа обаче, че е искал да се самоубие.

Източник: HotArena.net