За съжаление Джулиана Гани не успя да сбъдне мечтата си за дъщеря и с втората си бременност.

 

За нейно съжаление, тя отново ще става майка на мъжка рожба. Двамата с партньора й са се спрели на името Кай, което е с гръцки произход и означава „роден на земята“.

Няма никакво съмнение, че Джулката упорито следва стъпките на родителката си, която също има няколко деца от различни мъже.

 

Блондинката с огромна гръдна обиколка е с доста труден характер и сменя мъжете по-често и от носни кърпички. Мълвата носи, че редовно тормози Теодор и дори вече е успяла да му се качи на главата. Скандалите помежду им са се превърнали в ежедневие. Дори нещо повече – все по-често се случват на публични места. При един от поредните скандали, тя не само си позволила да нарече Теодор „боклук“ и „гнида“, че дори му налетяла и на бой.

 

Джулиана Гани очаква втората си рожба в началото на следващата година. За момента бременността й протича повече от леко и не е спирала да пътува.

Качила е само четири килограма и е категорична, че не е нужно да се окръгля като бъчва само защото е бременна. Повече от очевидно е, че се интересува повече от визията си и килограмите, които е качила по време на бременността си, отколкото от здравето на бебето.

 

Припомняме, че при първата й бременност спазваше стриктен режим на хранене и най-голямото й притеснение бе да не надебелее.

Странно е, че след като доброволно остави родителските права над сина си на бившия си фитнес инструктора Илиян Найденов след раздялата, се реши толкова бързо на още едно дете от новата й изгора. Вероятно си спомняте, че силиконката се вижда с 2-годишния си син Давид само през уикендите. През останалото време за него се грижи баща му в Монтана.

 

Според твърденията й е взела това решение, за да избегне съдебни разправии и да осигури спокойствие в личния си живот. Хора от близкото й обкръжение обаче разкриват, че го е направила абсолютно целенасочено, тъй като не й се занимава с малкия.

Източник: Уикенд