От обкръжението на Джулиана Гани разкриват, че напоследък плеймейтката разпродава покъщнината си. Новината бе потвърдена и от самата нея в стори в профила й в Инстаграм.

Джулката е извадила на тезгяха за продан диван, фотьойли и холна маса като ги продава за жълти стотинки. Тя обаче не обяви цените на мебелите, които продава в сторито си.

Предвид факта, че в съвсем скоро време на бял свят ще се появи наследника им с Теодор Гецов, Гани е предприела ремонт в дома си. 
Мнозина се запитаха дали Джулиана Гани не иска мебелите, които продава да отидат в знайни за нея ръце от сантимент. Най-лесно би било да ги захвърли на боклука, но не би. Разбира се появиха се и съмнения, че семейството търси начин да покрие немалките разходи по ремонта на дома им, предвид мизерната полицейска заплата на новата й изгора Теодор.

Каква е причината за разпродажбата на мебелите, на този етап Джулката не разкрива. 
Ако има нещо, което изкарва плеймейтката извън равновесие, то това е липсата на пари. Е, изглежда обаче ще й се наложи да свиква с безпаричието и продажбата на вещи от дома й ще е все по-често срещано явление, предвид възнаграждението, което получава нейният възлюбен. Да не пропускаме и факта, че съвсем скоро семейството им ще се увеличи с още един човек.
Източник: Уикенд 
 

Джулиана Гани изнемогва