Макар като цяло Джулиана Гани да е доволна от участието си в „Като две капки вода“, не крие, че е разочарована от начина, по който Димитър Ковачев – Фънки се е отнесъл с нея. Нещо повече – тя е силно огорчена от отношението на музиканта и наранена от обидните му думи. Блондинката твърди, че е отворена към критика, но не и поднесена по такъв груб начин. „Не му прави чест, че така ме нападна, напълно неоснователно. Сърдита съм му и той добре го знае. Вероятно не му пука, защото е такъв тип човек“, казва Джулката.

 

По време на шоуто Джулиана получи много упреци за нивото на английския си. Повечето парчета, които изпълни, бяха чужди хитове, така че се наложи езикът на Шекспир да й влезе в употреба. Сега Гани се е записала на частни уроци, защото се е комплексирала.

Тя искала да се усъвършенства и да натрие носовете на зложелателите. Най-много се засегнала от Фънки, за когото е известно, че е цапнат в устата и хич не си поплюва с коментарите. Той беше част от журито и не спести критиката си по адрес на силиконката, която някой път преминаваше в откровена гавра с нея.

 

Иначе тя се справя доста прилично с пеенето, умее да свири и на пиано. Преди време дори Милко Калайджиев й предложил да гради кариера в чалгата. Мустакатата легенда на попфолка бил убеден, че за кратко време тя ще направи завидна кариера и ще има много работа. Джулиана Гани е признателна за отправената оферта, но казва, че я е отхвърлила. Хубавицата с много естетични корекции искала да се развива като инфлуенсър. Възприемала музиката само като хоби, а не като професия. Изобщо не си представяла да ходи всяка вечер по участия в заведения и да се прибира капнала от умора в 6 сутринта.

 

Преди да стане известна, Джулката е работила какво ли не, но най-запомнящи са изявите й на стриптийзьорка в пловдивски бар. Тя още не била пълнолетна, когато станала танцьорка на пилон. „Бях на 16 години. Докарвах си добри пари с това. Никой не ме е учил да танцувам, нито ме е карал насила, идваше ми отвътре и ми харесваше. После, като сложих силикона, хонорарът ми стана двоен, даже троен.

Колкото пари си поисквах, даваха ми ги. Събирах много публика. Не съм изпитвала срам или нещо такова“, разказвала е Гани преди време, но днес избягва да говори на тази тема. Тя е загърбила миналото си, откакто стана майка, при това на две момчета, но пък не е спряла напълно с разголените фотосесии. Прави го за собствено удоволствие, а те й дават и самочувствие като жена.

 

Гани се е подлагала на много пластични операции, за да докара сегашния си външен вид – три ринопластики за смаляване и оформяне на носа, както и няколко хирургични интервенции за уголемяване на бюста.

 

Блондинката има два развода зад гърба си. Настоящата й връзка с полицая Теодор Гецов засега още върви, макар че според запознати с мъжа й имали доста конфликти. Джулиана Гани се захвана с ченгето веднага след раздялата с фитнес инструктора Илиян Найденов, бащата на големия й син. Тя бързо реши, че иска дете и от новия.

 

Сега се радва на две момчета – Давид и Кай.

 

Гани упорито върви по стъпките на майка си Екатерина, която има няколко деца от различни мъже. Блондинката с огромна гръдна обиколка е с доста труден характер и обича да сменя съпрузите. Говори се, че тя носела повечето пари, в къщата, затова успяла да се качи на главата на актуалния си партньор Теодор.

 

Джулка стана популярна с голите си снимки и многото си пластични операции. Преди време уж, се зарече, че спира с корекциите, но това е трудно да се случи. Еротичната моделка толкова е променила външния си вид през годините, че едва ли някой помни каква е била напълно естествената й визия. Тя е преминала през уголемяване на бюста, три операции на носа, а филърите в устните и по лицето изобщо не ги брои.

 

Сега Гани иска пак да оправя обонятелния си орган, но изчаква най-подходящия момент. Предпочита да е през есента или зимата, защото през лятото възстановяването е по-трудно.

Източник: Уикенд