Оказва се, че уж милата на пръв поглед Джулиана Гани е голям звяр. Така и не става ясно дали бременността и бунтът на хормоните, са я превърнали в такава или по принцип си е такава, но досега някак си се е прикривала.

Така или иначе обаче е факт, че новата й изгора – полицаят Теодор Гецов, яде бой на почивки. Хора от близкото й обкръжение издават, че всъщност тя е с доста труден характер. 
При все, че двамата с Гецов постоянно демонстрират неземно щастие, истината се оказва съвсем различна.

Бременната силиконка редовно го тормозела със скандали, при това доста шумни и зрелищни. Неотдавна двойката дори стигнали до бой в хотелски комплекс. 
Служителите дори недоумяват как двама души, които се бият и замерят с чаши, а от боя им останала дори дупка на вратата, могат да си направят бебе. 

Освен крясъците от страна на Джулиана Гани, се чували и редица „комплименти“ по негов адрес като ла*но мръсно, нещастник, мизерник и др. от този род.  
И на фона на всичко това силиконката твърди, че бременността й протича много леко и двамата с Теодор са щастлива двойка в очакване на наследника си.

За момента все още не са избрали име на рожбата си, но предвид как се развиват нещата, то изборът със сигурност ще бъде направен от Джулиана, защото по всичко личи, че Теодор е абсолютно безгласна буква. 
Прави впечатление и нещо друго – тя за пореден път се интересува повече от визията си и това колко килограма е качила, а не от здравето на бебето.

Припомняме, че връзката й с Теодор започна веднага след развода с бившия й – фитнес инструктора Илиян Найденов. 
Странното е, че Джулиана много бързо реши, че иска дете и от новия си, предвид, че доброволно остави родителските права над сина им Давид на бившия си.
Тя се вижда с него само през уикендите, а през останалото време за него се грижи Илиян и двамата живеят в Монтана.

Тя неведнъж е споделяла, че е взела това решение, за да сложи край на съдебните битки, а и за да си осигури спокойствие в личния живот. От близкото й обкръжение издават, че се отказала умишлено от родителските права, защото не й се занимавало с малкия. 
Те обаче не изключват възможността да се държи по различен начин, ако се сдобие с така мечтаната дъщеря. За момента Джулиана не издава пола на втората си рожба. 

И въпреки скандалите и побоищата, които изглежда са обичайно явление, тя не спира да хвали новия си, вероятно с цел да натрие носа на бившия си. Но както вече стана ясно отношенията им в действителност не са никак розови.

По-паметливите припомнят, че за четири години силиконката има зад гърба си два провалени брака, но това не я спира да напира и за нова венчавка. И въпреки, че с Теодор са заедно отскоро, тя бързо наду корема отново. Освен това прави впечатление, че намира много скорострелно поредната „голяма любов“ след всеки развод, сякаш ги държи като резерви в джоба си, които само чакат удобния момент, за да изскочат от там. До момента обаче никой от мъжете й не се е задържал дълго.
Източник: Уикенд 

Джулиана Гани бие новия си мъж