Известният уфолог и автор на документалния филм за Зона-51 и Боб Лазар Джеръми Корбел е уверен, че Щатите притежават няколко невредими извънземни кораба.

Той казва, че това е факт и го знае със сигурност, че правителството на САЩ притежава летателни апарати, които не са със земен произход. Машините са създадени от интелект, който е многократно над човешкия. Според него има очевидна причина за свръх секретността по случая.

Корбел споделя, че всичко високотехнологично може да бъде превърнато с сериозно оръжие и, ако попадне в ръцете на Китай или Русия, то владеещият тази сила ще има решаващо предимство сред останалите. Той смята, че наличните извънземни кораби в САЩ се задвижват с гравитационна енергия.

Джеръми Корбел: САЩ имат извънземни кораби

Това е причината министерството на отбраната на САЩ да е засекретило толкова сериозно всяка информация, свързана с НЛО. Темата е от първостепенна важност и нивото й на сигурност е от най-високите.

Сензационните изявления на Корбел идват малко след изреченото от американския конгресмен Тим Бърчет по-рано през март, който твърди, че в един момент са започнали да изследват извънземните кораби, както и съществата, които са ги създали и управляват.

Изявлението на политика е направено пред изданието Newsweek, като предизвика сериозен отзив по темата с уфологията. Според тях изказването на толкова високопоставен политик доказва контактите с извънземни.

Източник: lupa.bg