След развода си от Макензи Скот, с която беше женен 25 години, Джеф Безос не крие щастието в личния си живот. От 2019 година, преди раздялата с Макензи, той е в интимна връзка с телевизионната водеща Лорън Санчес.

Джеф Безос се отдаде на секси забавления с годеницата си (СНИМКИ)

На 22 май тази година, 59-годишният основател на Amazon и 53-годишната Санчес обявиха, че са се сгодили. В момента те се наслаждават на почивка в Южна Европа, която изглежда повече като меден месец. Снимки от папараците показват как влюбената двойка се забавлява и прекарва щастливо времето заедно.

Джеф Безос се отдаде на секси забавления с годеницата си (СНИМКИ) - Снимка 2

Джеф и Лорън пътуват с луксозната му яхта, наречена "Koru", която струва около 500 милиона долара според експертите. Воаяжът им премина през Франция, Испания, а в момента се намират покрай бреговете на Южна Италия.

Джеф Безос се отдаде на секси забавления с годеницата си (СНИМКИ) - Снимка 3

През вечерта на 13-ти юни, те се разходиха из Портофино в спортни екипи.

През последните дни влюбената двойка беше заснета на палубата на суперлуксозната си яхтата, като Безос правеше снимки на своята годеница, която бе предизвикателно облечена в изрязан бански, според информацията от People. Все още не се знае кога и къде ще се състои сватбата им, но папараците се интересуват и ги дебнат.

Джеф Безос е роден в Албакърки през 1964-та година. През 1994-та той основава интернет гиганта Амазон. Сайтът на платформата стартира официално през юли следващата година. В момента той е един от най-богатите хора на планетата.

Източник: lupa.bg