Георги Семерджиев продължава да чака своята официална присъда, намирайки се в Централен Софийски затвор. Междувременно разследването показва все по-шокиращи неща.

Оказва се, че по време на убийствата на Христина Милева (26 г.) и Хариет Стефанович (21 г.) убиецът не е бил сам в „Мерцедеса“ си. До него е имало още трима човека.

Става въпрос за две проститутки и военния прокурор Аделберт Кръстев. Последният дори е помогнал на Семерджиев да прикрие следите и да се прибере вкъщи.

Именно въпросният прокурор е човекът, на когото най-вече Семерджиев разчита да се измъкне възможно най-сух от зверствата, които причини. Кръстев се опитвал всячески да помогне на убиеца, а откъде двамата се познават, не се знае.

Това е поредният човек, който работи за държавата, а се опитва да помогне на убиеца Георги Семерджиев, който почерни две семейства. Другият е ясен, това е Симона Радева от МВР, която му е донесла стълба във фаталната нощ. Тя обаче вече не работи в полицията, тъй като бе уволнена.

Има основания да се счита, че Кръстев също е помогнал на надрусания убиец да се прибере. Той е бил човекът, съпроводил Семерджиев по стълбата, тъй като Георги е бил прекалено нетрезвен, за да успее сам да се качи по нея.

Източник: Уикенд