В петричкото село Марикостиново, Велко – синът на кметицата Гергана Тодорова, жестоко преби 48-годишен мъж, който се осмели да подаде сигнал за престъпленията на неговата майка. Любопитното е, че общинският кмет Димитър Бръчков прикрива тези престъпления и заличава следи, свързани със сигналите, които са били входирани в МВР.

До МВР: Синът на кметицата на Марикостиново спука черепа на мъж с шутове, Димитър Бръчков пусна чадър (ДОСИЕТО на побойника Велко + СНИМКИ + ВИДЕО)

Баталните сцени са се разиграли между 3:00 и 3:30 часа вчера сутринта в Марикостиново, на улица "Екзарх Йосиф" №4, пред дома на пострадалия, Георги Илиев Узунов.

До МВР: Синът на кметицата на Марикостиново спука черепа на мъж с шутове, Димитър Бръчков пусна чадър (ДОСИЕТО на побойника Велко + СНИМКИ + ВИДЕО) - Снимка 2

Велко Тодоров, "селският бабаит" има множество престъпления в досието си, но все още е на свобода. Той и анонимният му помагач, нападат жестоко Георги, събарят го на земята и започват да го бият със зверска сила. След нападението е сигнализирано на 112 и екип на Спешна помощ транспортира ранения до МБАЛ "Свети Врач" в град Сандански. Там е приет със счупен череп, спукано ухо и други наранявания, които все още се установяват.

До МВР: Синът на кметицата на Марикостиново спука черепа на мъж с шутове, Димитър Бръчков пусна чадър (ДОСИЕТО на побойника Велко + СНИМКИ + ВИДЕО) - Снимка 3

Главният извършител на това насилие е Велко Томов Тодоров, чиято майка, Гергана Тодорова, е кмет на Марикостиново в продължение на около 8 години. Вече е разкрита имотна схема, в която участва кметицата заедно с Димитър Бръчков.

До МВР: Синът на кметицата на Марикостиново спука черепа на мъж с шутове, Димитър Бръчков пусна чадър (ДОСИЕТО на побойника Велко + СНИМКИ + ВИДЕО) - Снимка 4

 

Абсурдно е, че синът на кметицата, който парадира с оръжия и купища пари е с множество престъпления, но все пак МВР в Петрич странно не открива нищо необичайно в това, че престъпник се разхожда на свобода и тероризира и заплашва с убийства, подпалвания на автомобили и други.

До МВР: Синът на кметицата на Марикостиново спука черепа на мъж с шутове, Димитър Бръчков пусна чадър (ДОСИЕТО на побойника Велко + СНИМКИ + ВИДЕО) - Снимка 5

Последно, са подадени сигнали до МВР и ГДБОП с регистрационни номера №489700-2532/20.04.2023 (в МВР) и вх. №126600-7207/20.04.2023 (в ГДБОП).

Ако органите на реда бяха свършили своята работа, Георги Илиев Узунов нямаше да бъде в интензивното отделение на болницата в Сандански в момента, ядосва се свидетел на кметските зверства.

Ето някои от престъпленията на сина на кметицата:

- Преди години, при ПТП край село Дрангово, поради негова вина - дрогиран и пиян, загива човек;

- Стреля по човек с незаконно оръжие на пътя за Костинброд;

- С нож нанася телесни повреди на Николай Гегов (след принуда мъжът оттегля жалбата си);

- Побой над Георги Илиев Узунов

 

Слуховете го свързват като част от група разпространяваща наркотици, а също така и със заплахи и принуда над кандидат кметове, които застрашават трона на майка му.

Източник: narod.bg