Чалгаджийката Диона отново не само отново успя да привлече вниманието към себе си, но този път премина всички граници със скандалната реклама на прахче за шмъркане.

„Най-новата енергийна напитка на пазара! Приемът й става през носа, така по-лесно се абсорбира от тялото. Напълно безвредна и легална““, философства чалгарката, която както знаете в началото на годината бе спипана да шофира надрусана.

 

Тогава ромката отнесе солидна критика, нападки и обиди, но въпреки това клипът й събра над 4000 харесвания, незнайно по какви причини. В краткото видео се вижда как чалгарката си приготвя бял прах за шмъркане и гледа в камерата сластно. Запознати твърдят, че за заснемането на скандалната реклама, е прибрала хонорар в размер на 5 бона.

Нещо повече – въпросното прахче не само е рекламирано като безвредно, а дори се подчертава, че е полезно видите ли, като съставките му били същите като при енергийните напитки. Лъскавата тръбичка веднага допаднала на младежите, които вече са на „ти“ със забранените вещества. Цената з 1 грам (да, продава се на грамове като кокаина), е 16 лева и е опаковано в симпатична капсула.

 

Известността на Денислава Сашова, както е истинското име на чалга изпълнителката, се покачи стремглаво, след като бе спипана от органите на реда да шофира джипа си „Порше Кайен“ надрусана в ранни зори в столицата. Резултатите от направените тестове потвърдиха, че е приела наркотици и тя бе откарана в Шесто РУ на полицията, откъдето излезе на свобода срещу гаранция в размер на 5 000 лева. Не й бе отнето и луксозното возило, той като все още принадлежало на лизингова компания.

 

Уж щеше да бъде назначен оценител, който да определи стойността, която Диона трябва да изплати наведнъж, но все още не се е чуло да се е случило подобно нещо. Хитрата циганка така е успяла да врътне системата, че се е отървала, без дори да бъде съдена за шофиране след употреба на наркотични вещества (кокаин). Наглостта й дори стигна дотам, че тя се оправда, че е била болна и е пила Нурофен

 

Едва ли за някого ще е изненада, че ромката има 225 000 последователи в Тик-ток и 445 000 в Инстаграм и всички тези млади хора вече са добили представа, благодарение на нея, колко е хубаво да напълниш носа с „енергийна напитка“.

 

„Ти си срам! Ти си дъно! Имаше възможност да си вземеш поука, навира се по предавания да ревеш и да се жалваш! Ама си дъно! И завинаги ще си останеш! Срам си! Това нормално ли е? Какво става в тази държава, боклуци рекламират боклуци… Кой позволява това?“,

„Вие бихте ли дали на вашето дете подобна енергийна напитка? Няма ли регулация за реклама на такива продукти?“, са само малка част от коментарите, след скандалния клип на Диона, който взриви мрежата. А тя пък в същото това време се радва, че отново е попаднала в устите на хората.

 

Очевидно поговорката „Ти го плюеш, а той мисли, че дъжд го вали“, се отнася с пълна сила за ромката. По-късно изтри поста си в Инстаграм, а фирмата, разпространяваща енергийните прахчета, закри страницата си в социалната мрежа. Институциите пък се трогнаха да се размърдат и да започнат проверка чак след избухването на скандала… Ето това е жестоката действителност в нашата мила родина!

Източник: Уикенд