Бившият любовник на Лили Иванова – кръчмарят Димитър Тодоранов, върти як бизнес с амфетамини и кокаин под носа на РПУ – Царево.

Тодоранов е собственик на две заведения на първа линия в бургаското село Лозенец.

Димитър Тодоранов е приближен на ГЕРБ. Именно по времето на Бойко се уреждат концесия на малкия плаж в с. Лозенец, където съвсем незаконно е изградена огромна дървена постройка на няколко етажа, в която се помещава скъпарската кръчма „Хасиенда Бийч“. Според запознати постройката се води преместваем обект, но въпреки не отговаря на нито едно от изискванията за такъв, продължава да бичи децибели напук на почиващите наоколо.

Според запознати заведението е опасно за посетителите, тъй като съществува реална опасност да се срути върху главите им, нерядко локалът побира по 300-400 човека, повечето обилно пияни и със странно поведение. Твърди се, че в коптора се продава кока, амфетамини и екстази, което е работа на МВР да установи. Не липсват и така модерните балони с хелий.

Освен през нощта престъпното дуо трови туристите и денем. Това се случва в друга дървена барака, наречена бар „Джипси”, която се намира на централния плаж в Лозенец.

Там редовно се провеждат разюздани хаус партита с много наркотици и алкохол, твърди още източникът ни. Според сигнала дрогата се продавала от охраната или от специални сервитьори. Мълвата носи, че Тодоранов бил овладял почти целия бизнес с дрога по тази част на Черноморието.

Димитър Тодоранов е новият наркобос на южното Черноморие

Негов специалитет била да изпращат полицейски проверки за различни нарушения на останалите заведения в района. Често проверявани били клубове в Царево и заведенията по цялата плажна ивица, които не се стопанисват от Тодоранов. Чести били и проверките за шум.

Димитър Тодоранов е известен в светските среди като любител на застаряващи дами.

В „портфолиото“ на кръчмаря влиза дори естрадната прима Лили Иванов. Целта на Димитър била да прибере част от огромното богатство, натрупано с много труд от Лили. Певицата обаче бързо се усетила и прогонила лукавия сваляч от Павликени, разправят клюкарите.

Освен с Лили Иванова Тодоранов мачкал чаршафите и с щерката на оръжейния търговец Николай Гигов –  Ели. Връзката им приключила, след като Тодоранов започнал да иска различни суми от таткото-милионер.

Източник: alarma.bg