Изненадващо за Диана Димитрова завоалираните обвинения, които тя отправи към колегата си Юлиан Вергов за нанесен побой пред петилетка, се обърнаха срещу нея.

 

Макар да е очаквала чудовищен скандал, който да изкара Вергов ужасен насилник, на практика нито колегите му, нито зрителите се отрекоха от него. Прави впечатление, че симпатиите към него скочиха до небесата.

 

Диана Димитрова изстреля Вергов на върха

Това, че Вергов запази мълчание по темата показва, че по никакъв начин не му пука за отправените срещу него обвинения. Вместо това той започна да публикува ударно в профила си в социалната мрежа снимки, запечатали релакса му сред природата – усмихнат и във ведро настроение.

 

Към днешна дата актьорът участва активно в десет постановки, пет от които се играят на сцената на Народния театър. Освен това редица колеги на Вергов споделиха в свои тв изяви, че е истинско удоволствие да се играе с него.

Турнето на „Поетите“ продължава и през тази година като няма никакви индикации Вергов да има проблем с колегите си на сцената.

 

Истината е, че колкото и да й се е искало, Диана Димитрова не само, че не успя да съсипе кариерата на бившия си любовник, а и си вкара автогол.

Мълвата носи, че режисьори, които са планирали да я поканят за роля в свои постановки, са се отказали.

Източник: Уикенд