Водещата на предаването „Преди обед“ по bTV Деси Стоянова остана вдовица на едва 48-годишна възраст, след като съпругът й – популярният журналист Велислав Русев издъхна внезапно във вторник сутринта на 57 години. Според мълвата, той е бил повален от тежък инсулт. Русен бе погребан днес в частен гробищен парк в столичния квартал „Бояна“.

 

Приятелки на Деси разкриват, че тя е направо съсипана от сполетялата я трагедия. Запознати издават, че в момента на трагедията Русев е бил сам в семейната им вила във великотърновско село, където прекарвал преобладаваща част от времето си напоследък.

Деси Стоянова съсипана след смъртта на мъжа си

Двамата се запознават преди 24 години във в. „Сега“, където работят. Вдигат сватба през 2006 г., а 3 години по-късно на бял свят се появяват и близнаците им Красимир и Стефан, които Деси упорито продължава да крие, за да им осигури спокойно детство.

 

Към днешна дата, са едва 14-годишни и ще им се наложи да растат без баща. През лятото се понесе мълвата, че Деси е в развод със съпруга си, тъй като не носеше брачната халка. Близки на двойката обаче категорично отрекоха слуха, заявявайки, че красивата журналистка просто не носи пръстена си, но двамата все още са семейство. Те дори твърдят, че Велислав е единствената й любов.

 

Така и не става ясно кога Деси Стоянова ще се върне отново на екран, а и за щастие екипът не я притиска и ще й дадат времето, от което се нуждае, за да преодолее този тежък момент. В сряда вечерта Деси се сбогува със съпруга си с трогателно послание в социалната мрежа, гласящо: „Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на в. „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този“.

Поклон пред паметта му!

Редакцията ни изказва съболезнования на семейството и близките му!

Източник: Уикенд