Деси Стоянова е открила своя начин да се бори със скръбта по починалия си съпруг – журналистът Велислав Русев. След като се върна на работа скоро след трагедията, Деси уплътнява свободното си време докрай, за да не позволи на черните мисли да я застигнат. Тя споделя, че най-често през почивните дни е напът – у нас или в чужбина, а компания й правят синовете й – близнаците Стефан и Красимир.

 

Това стана ясно, след като Деси получи покана от колегата си Петър Дочев за премиерата му. Тя обаче отбеляза, че й е невъзможно да присъства, тъй като по това време ще лети за Виена с хлапетата.

 

Припомняме, че съпругът на Стоянова издъхна внезапно на 57 години в края на ноември м.г., покосен от инсулт. Негови приятели категорично отхвърлиха слуховете, че Русев злоупотребявал с алкохол и подчертаха, че от години не близвал и капка.

 

Деси Стоянова бори скръбта с работа и пътешествия

Деси коментира, че когато човек преминава през такава трагедия си дава сметка колко е важна подкрепата на хората около него, за да посрещне болката и да я понесе. Тя разбира се благодари на всички за проявеното разбиране и съпричастност.

 

От екипа на „Преди обед“ издават, че Деси често плаче извън ефир. Според някои тя се е върнала твърде скоро на работното си място, а е трябвало да си даде време от поне месец да потъгува, а не да се опитва да излъчва радост и ведрост на екран, което разбира се не е никак лесна задача. От ефира на предаването, Деси призова да ценим всеки миг, защото имаме само него.

 

Тя призна, че не си е позволила да изпадне в депресия най-вече заради синовете й, които се нуждаят от силно родителско рамо след загубата на баща им. Момчетата са в тийнейджърснка възраст, а като по-малки са били доста буйни и често успявали да извадят майка им от равновесие. Към днешна дата обаче бавно се превръщат в мъже и проявяват огромно разбиране към Деси и дори понякога й помагат в домакинството, за да не се претоварва.

 

Журналистката категорично отрече появилите се през лятото слухове, че двамата с Русев са били разделени, защото не носели халките си. Категорична е, че той е най-голямата й любов и никога не е имала намерение да се разделя с него.

 

Макар все още да се съвзема след загубата твърди, че вече вижда светлината в тунела.

Източник: Уикенд