Фолк певицата Деси Слава проговори за травма от детските си години, която е повлияла до голяма степен на самочувствието й.

 

Признанието й дойде покрай участието й в благотворителния концерт на „Като две капки вода“, чиято кауза бе в подкрепа на децата на България. Деси Слава не само не се поколеба да се включи, а и разкри душата си за травмите, нанесени й в детските години.

 

Тя уточнява, че не е била жертва на насилие, а по-скоро свидетел на алкохолизъм. Скандалите, които баща й спретвал с майка й, се разигравали пред очите й. Искала да й помогне, но била безсилна, защото била дете и това неминуемо се е отразило върху психиката и самочувствието й. Все още се бори с това да може да си повярва.

 

Деси Слава разкри травма от детството

Както знаете, Деси Слава е родом от Раднево и е племенница на Мими Иванова. До 7-годишна възраст е живяла в Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си, след което двамата се развеждат. Тогава Деси Слава се премества в китното селце Пет могили, при баба си и дядо си. Учи там в продължение на година. След това майка й, която се е омъжила повторно, този път за лекар, я взима при себе си в Хисаря. Там певицата е ангажирана не само с образованието си, а и с безгрижни игри като всяко дете. Тя помага в отглеждането на сестра си Ина, а 3 години по-късно се ражда и другата й сестра – Ния.

 

На 15 години се връща в Гълъбово, където учи в Техникум по енергетика и живее при баща си, брат си и мащехата си. по-късно заминава за София, а след това се установява в Димитровград, за да е по-близо до фирма „Пайнер“ и започва професионалната си музикална кариера.

 

Твърди, че не е получила подкрепата, от която се нуждае всяко дете, защото когато има проблем в семейството, фокусът се измества и децата страдат от това. Всяко дете трябва да получи криле, за да полети. Липсата на внимание несъмнено рефлектира, а по-късно се отразява и на начина на живот на всеки човек.

Източник: Уикенд