Наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Деси Цонева, забогатя.

 

Тя и семейството й са продали един от семейните апартаменти, намиращ се точно срещу руската църква „Св. Николай Чудотворец“.

 

Купувачът е платил 940 000 евро на наследниците на Димитър Цонев. Жилището е разположено в сърцето на София, а от него се виждат 14 исторически обекта. То е луксозно обзаведено в стил неокласицизъм.

 

Семейството дълго време търси купувачи заради високата цена на имота, намиращ се на ключова локация. Макар да не липсвали кандидати, повечето от тях не разполагали с нужната сума.

 

За никого не е тайна, че съпругата на покойния Димитър Цонев – Мариана е брокер и от години се занимава с недвижими имоти. Деси Цонева неслучайно определи преди време покупката на този апартамент от нея като „безценна“.

Семейството разполага с още два апартамента в района, които са на приблизителна стойност, но за момента не се продават.

 

Те решили, че след като няма да живеят в центъра, е по-добре да продадат имота сега, когато цените на имотите са в своя пик.

Вдовицата на Цонев живее в прекрасна къща в столичния квартал „Бояна“, а Деси обитава къща в същия квартал, но на няколко пресечки от майка си.

 

И двете харесват живота в полите на Витоша и нямат намерение да го сменят за шума на жълтите павета. Именно поради тази причина продали тихомълком имота на неизвестен за момента купувач. Мълвата обаче носи, че в жилището се е заселила любовницата на виден предприемач.

Източник: Уикенд

Деси Цонева забогатя с 2 милиона