След като стана майка за втори път, Деси Бакърджиева все още не може да влезе във форма. 

Чаровната актриса даде живот на дъщеря си Вивиан през пролетта на миналата година. Звездата от „Откраднат живот” в момента изглежда като бременна в 5-ия месец. Близки до блондинката разкриват, че тя тежи около 85-90 кг и не може да си върне старото тегло.
 
Деси е влязла да ражда над 100 кг, като е успяла да смъкне част от натрупаното тегло, но й остава да пребори по-голямата част от излишните мазнинки. Актрисата роди Вивиан през пролетта на миглата година, но публикува първата снимка на малката едва няколко месеца по-късно. 

Вивиан е плод на любовта между актрисата и ученическата й любов Филип, с когото се срещнали отново години след гимназиалните трепети. За съжаление обаче той се зарази с Ковид-19 малко преди на бял свят да се появи бебето и издъхна в началото на февруари 2021 г.

Шокът от голямата загуба доведе до по-ранното раждане на Вивиан – в седмия месец от бременността на Деси. 
Не екранната д-р Хинова от „Откраднат живот” й се наложи да бъде самотна майка, като дори не можа да погребе любимия си, който издъхна в Германия. 
„Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред”, сподели актрисата след ужасната загуба.

След като се посъвзе и спря да кърми бебето, Деси ограничи приема на сладки и тестени неща. Спря храненето след 18 ч. вечерта, когато най-много се качват килограми. Преди време Бакърджиева се похвали, че с този режим е успяла да смъкне 32 килограма, но най-вероятно или е преувеличила, или е възвърнала част от сваленото тегло.

Това е и една от причините, поради които актрисата избягва да се снима в цял ръст, като набляга на фотоси в близък план. 
В профила й в социалните мрежи почти няма актуални кадри в цял ръст, а единиците такива за от фотосесии, които са минали през стабилна обработка. 

На живо външният й вид няма общо с лустросаните й снимки в Инстаграм. Въпреки излишните си кила, екранната д-р Хинова от „Откраднат живот” е все така чаровна и феновете й я харесват и по-пищна. 
Самата тя обаче се комплексирала от теглото си и искала да се втали, но нещо не й се получавало, въпреки усилията.
Източник: Уикенд 

Деси Бакърджиева стана близо 100 кила