Део има житейски издънки в миналото си, но в последните години е светъл образ - отговорен глава на семейство, човек, който спортува редовно, не е зависим от пороци и е за пример в работата си. С жена му Мариана и децата им живеят в къща в Годеч и се хранят със зеленчуци собствено производство.

 

Макар лятото да е в разгара си, заради служебните му ангажименти ще има възможност за отдъхне за две седмици едва през септември. Денят му започва рано – в най-лошия случай е станал до 6.30 ч. пие кафе, придружено с гофрета с шоколад, след което кара децата на училище или градина, връща се, спортува, потапя се в бидон с ледена вода, хвърля един душ и започва да върши дневните задачи.

 

Део: Нямам ден без медитация и гмуркане в бидон

Споделя, че откакто е лице на тотото за пръв път в живота си има стабилна работа толкова дълго време. Вече си е изградил дисциплина и всичко му е разпределено по график. Опитва се в дните, в които има тегления да е във възможно най-добрата си форма.

 

Не крие, че в един момент бил пред прегаряне, но към днешна дата се чувства като у дома си в студиото. Добавя, че това до голяма степен се дължи на прекрасните колеги, с които работи. Горд е със себе си, защото за 7 години в тотализатора, не е закъснявал нито веднъж за работа.

 

Често бива критикуван за скороговора му. Посочва, че ако отправените критики са градивни, ги приема и допълва, че той така или иначе постоянно се критикува в главата си. Понякога се събужда облян в пот от кошмара, който сънува – че са пропуснали да изтеглят тотото.

 

Споделя, че ако спечели 100 бона от тото фиш, първото, което ще направи е да си изчисти кредита. 10% от сумата ще дари за благотворителност и ако останат пари ще отидат на една хубава семейна почивка.

 

Често спорят със съпругата му, която е гневна, че социалният им живот е сведен почти до нула. Когато децата не слушат и направят някоя по-сериозна издънка, следва наказание. За себе си казва, че лекува натрупаното напрежение с тичане и допълва, че му действа разтоварващо. В заключение разкрива, че не е пожален от обидни думи, подхвърлени на улицата или пък докато е на сцената, но посочва, че като цяло е усещал повече любов и топлина от хората.

Източник: Уикенд