Щерката на президента Румен Радев – бъдещата актриса Дарина вдига чалга купони в резиденция „Бояна“.

 

Очевидно Дарина си представя добре прекараното време под бащиния покрив с дим от наргилета във форма на черепи, чукване на чаши с алкохол и плискане в басейна под звуците на Криско и Преслава.

 

Дъщерята на Румен Радев гуляе с чалга в резиденция „Бояна“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Тези дни се появиха скандални фотоси в социалните мрежи, запечатали купоните в президентската резиденция. Кадрите са от миналото лято, когато една петъчна вечер, след 22 ч., Дарина и приятелите й си прекарали чудесно край басейна, поддържан от парите на все по-изнемощяващия български данъкоплатец.

 

Дъщерята на Румен Радев гуляе с чалга в резиденция „Бояна“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Дъщерята на Румен Радев гуляе с чалга в резиденция „Бояна“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Разбира се освен всичко друго се заформи и поредната интрига. Дарина и организирания от нея купон, станаха публична тайна благодарение на нейна приятелка. Тя помести кадри в Инстаграм, от които става ясно, че младите момичета се забавляват и в компанията на братовчедката на президентската щерка – София Странджева. Тръгнаха разбира се спекулации дали не е София тази, която е публикувала парти доказателствата в социалните мрежи. В крайна сметка стана ясно, че младата германска възпитаничка няма никаква вина.

 

Дъщерята на Румен Радев гуляе с чалга в резиденция „Бояна“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Самата тя неведнъж е била жертва на атаки заради популярния си чичо. Нехайна приятелка на Дарина е виновницата, публикувала скандалните фотоси. Бясното парти продължило през целия уикенд, подплатено с наздравици с коктейли, наргилета във формата на черепи и апетитните форми на Дарина по бански и по светло, и по тъмно.

 

Дъщерята на Румен Радев гуляе с чалга в резиденция „Бояна“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

Дъщерята на Румен Радев гуляе с чалга в резиденция „Бояна“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 6

И макар снимките да не са станали обществено достояние по вина на София, то купонът определено е нейно дело. Причината за това е, че тя решила да почете братовчедка си миналото лято с грандиозно парти, заедно с нейния годеник заради завръщането й в родината през летните месеци.

 

Дъщерята на Румен Радев гуляе с чалга в резиденция „Бояна“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 7

В момента, в който Дарина видяла, че е уличена, изтрила трескаво всички публикации, на които не само присъства, но е и спомената. Така и не става ясно дали президентът и съпругата му са били в резиденцията по време на купона.

Източник: Уикенд