Човек от артистичните среди твърди, че президентската щерка Дарина Радева вече не живее с него. Студентката по актьорско майсторство в НАТФИЗ се е изнесла под собствен покрив, тъй като й било неудобно от колегите в класа й да живее с баща си в резиденция „Бояна“.

 

Макар всички да са наясно, че баща й е действащият президент Румен Радев, тя се опитва всячески да не афишира това, защото не искала да я приемат като „момичето на татко“, което постига всичко благодарение на връзките му. Същевременно това нямало как да се случи, докато живеел под един покрив с него в резиденция „Бояна“. 

 

Дарина се притеснявала от служителите на НСО, които редовно я придружавали до Театралната академия и не смеела да покани гости вкъщи, а да вдигне купон било напълно изключено. Състудентите й също нямали никакво желание да й ходят на гости в резиденцията, минавайки през проверките на НСО, само за да се напият. Предпочитали да го правят на спокойствие по бедните си софийски квартири.

 

Дъщерята на президента го напусна

Дарина Радева на сцената по черен дантелен сутиен 

Това била и една от причините, поради които четвъртокурсничката в НАТФИЗ преценила, че е крайно време да се еманципира и да заживее под собствен покрив. Настанила се в обикновен апартамент, както повечето й колеги в академията. Така и не става ясно обаче дали жилището е собственост на семейството й или е под наем, но Дарина вече не се съобразява със служителите на НСО кога влиза и излиза от дома си и кого води там.

 

В същото време се гмурнала дълбоко в актьорската си работа. В момента с актьорския й клас играят представлението „Дон Жуан се завръща от война“ в учебния театър в НАТФИЗ. Там президентската щерка излиза пред публиката по черен дантелен сутиен и с разкопчан панталон. От публикуваните от нея фотоси в социалните мрежи става ясно, че няма проблем да се показва по бельо, но до момента не го е сваляла пред камери.

Източник: Уикенд