Луксозната сватба на щерката на Дарина Павлова – Паола, е излязла над 500 000 евро. Вдовицата на шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов омъжи наследницата си във впечатляващата „Вила Аурелия“ в Рим, а за настроението на присъстващите над 200 души на купона, сред които и редица ВИП персони, се погрижили оркестър и цигулари.

 

Българският фолклор пък бил застъпен в програмата с изпълнение на девойки в народни носии, покрай които се веел трибагреникът. Четириетажната сватбена торта била поднесена със светлинно шоу.

Паола каза заветното „Да!“ на своя любим – чернокожия Ханс, с когото миналата година станаха родители на момченце. Двамата се врекоха в любов и вярност по православния канон. Булката бе придружена до олтара от възрастен господин, вероятно приятел на майка й Дарина Павлова. На нея пък кавалерстваше синът й Илия.

 

Булката и майка й, смениха два тоалета като роклите им бяха различни в църквата и на тържеството, което можеше да се сравнява по пищност със сватбен купон на холивудски звезди.

 

Гостите се наслаждаваха на уединението и красотата на градините във „Вила Аурелия”, от която се разкрива впечатляваща гледка към града. Влюбените пристигнаха, хванати за ръце, а за музикален фон звучеше „Love is in the air” на Джон Пол Йънг. Докато няколко фотографи запечатваха романтичния момент, младоженецът на два пъти наклони булката за продължителни целувки.

 

Купонът се състоя сред лимоновите дръвчета на „Вила Аурелия”. Докато гостите опитваха от обилното меню, в което имаше и български ястия, на сцената вече течеше празничната програма. Тя включваше виртуозно изпълнение на цигуларки, което умили присъстващите сънародници. Четириетажната торта бе поднесена със светлинно шоу – златен дъжд се изсипа от покрива на „Вила Аурелия” пред смаяните гости, след което танците продължиха до късно вечерта.

 

Предвид разкоша на сватбата, разходите вероятно са изумителни за родния стандарт. Освен наема на „Вила Аурелия”. за тържеството, който е 35 000 евро, по-големите разходи включват менюто, украсата, която също беше изискана като самия купон, и празничната програма. „Прекарахме прекрасно с вас – Поли, Ханс и Дарина! Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост”, сподели актрисата Марта Вачкова в социалната мрежа. Тя бе сред гостите на сватбата заедно с дъщеря си Рада.

 

Веднага след сватбата младоженците заминаха на сватбено пътешествие. Дестинацията не е ясна, но от кадрите, които Паола сподели в Инстаграм, стана ясно, че с любимия й Ханс се наслаждават на живописни плажове. Венчавката им със сигурност ще е най-щастливият и запомнящ се момент след раждането на сина им. Забременяването си Паола бе обяснила като чудо в Инстаграм профила си, защото страда от ендометриоза и аденомиоза.

Повечето от лекарите, с които се е консултирала през годините, не й давали почти никаква надежда, че ще стане майка.

 

Младото семейство живее в САЩ. В страната на неограничените възможности се е установила и Дарина Павлова, макар че често пътува по работа и прекарва доста време и в Италия. За Паола, която е завършила социология и визуални изкуства, последно се знаеше, че преподава йога, с която вероятно се занимава и днес. Тя е привърженик на природосъобразния начин на живот, който и популяризираше в социалните мрежи, където разказваше за здравословния си проблем с идеята да е полезна на други, сблъскали се със същия, да ги мотивира и вдъхновява.

 

Паола е едно от трите деца на Илия Павлов. Тя и Илия-Калоян, който е по-малък, са плод на любовта на шефа на „Мултигруп” с Дарина Павлова. Илия Павлов има по-голяма дъщеря Венцислава от предишен брак. Тя е много близка с брат си и сестра си, както и с Дарина.

 

Венцислава е омъжена за Терек Микнас, който е наследник на една от най-богатите фамилии в Арабския свят. Баща му Акрам развива бизнес в рекламния бранш, както и в хотелиерския. Венцислава и Терек се венчаха през 2014 г. в замък край Флоренция и имат две деца.

Източник: Уикенд