Макар до момента Дара Екимова да няма победа в „Като две капки вода“, не може да се отрече, че в първите два епизода се справи много добре с имитациите на Криско и Кристина Агилера.

 

В неделя тя влезе в кожата на Монсерат Кабайе и отново даде всичко от себе си.

Не крие, че е развълнувана и в същото време доста притеснена от участието й в шоуто, а причината за това е, че е голям перфекционист.

 

Дара Екимова: Преди не си давах сметка какво съм загубила със смъртта на тати

Вероятно това до известна степен я спира да разгърне пълния си потенциал. Вечно е недоволна, но в конструктивна посока. Надява се ангажиментът й в шоуто да пречупи тази бариера и да не я е страх от провал. Категорична е, че провалът учи най-добре.

 

Страхува се от всяко нещо, което не й се е налагало да прави досега и е далеч от нея. Най-много се притеснява да не й се падне народна песен или опера, но пък от друга страна е готова да посрещне новото и да се справи с него. Приема образите за имитация като предизвикателство.

 

Твърди, че никой от конкурентите й не е за подценяване, тъй като всеки от тях е много добър. Не крие, че останала изненадана от страхотния глас на Ралица Паскалева. Макар да е наясно, че актьорите по-лесно се превъплъщават в образ, гледа да не отстъпва.

Щастлива е, че Веселин Маринов е сред оценителите през този сезон, тъй като е много интелигентен човек, с добър музикален вкус.

 

Разкрива, че е много амбициозна, но дали ще успее да излезе като победител от шоуто, зависи само от точките, които ще получи от представянията си. Етиен Леви я посъветвал да се бори „мач за мач“.

 

И към момента основният и най-важен ангажимент си остава кариерата й. Не може да спре да мисли за музиката и мястото й в живота й.

Споделя, че понякога известността на родителите й, й е създавала затруднения, но пък друг пък това е привилегия. Отбелязва, че баща й бил много педантичен, безкомпромисен и прям, докато майка й е с по-мек характер, но за сметка на това амбициозна и работохолик.

 

Категорична е, че коментарите, че Ива Екимова я бута в „Капките“, са абсолютна измислица и допълва, че ако продуцентите не я искали, нямаше да е сред участниците във формата. Освен това няма сила на света, която да накара някого да направи нещо, което не желае.

 

Допреди няколко години не си давала сметка какво е загубата на баща. Припомняме, че тя бе едва 6-годишна, когато Дими загина. С времето обаче човек изгражда емоционална интелигентност и осъзнава какво е да го няма важен за него човек, отбелязва Дара.

Източник: Уикенд