“От лош корен - лоша издънка” са казали старите хора, а по-дълбок и лишен от емоции поглед към семейната среда на жестоко обезобразената Дебора от Стара Загора показва, че “светлият пример” на други две заралийки - Мара Отварачката и майка й - Кака Даци, е намерил плодородна почва в града под липите.

 

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник!

С цялото ни съчувствие към жертвата и искрено отвращение към отрепката, която я наряза като животно, не можем да останем равнодушни за начина, по който е отглеждана тази красива млада душа. Защото раните й са нанесени точно от хората, дали й живот. За това е крещяла девойката в социалните мрежи, скрийншотове от които Ви представяме сега. Всъщност думата “девойка” я използваме само от благоприличие, защото стана ясно, че Дебора е водила активен и разюздан полов живот от най-ранна възраст. Живяла е с женен мъж (който после я наръгва и остригва), бръмчала е по дискотеките, гологъзила се е онлайн, подражавайки на парясницата, която я е родила. А най-вероятно е продавала тялото си за дребни пари на местни сводници. Накратко - от дете тя е ставала свидетел на полова разпуснатост под собствения си покрив, и е приемала това за норма и пример в живота.

 

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник! - Снимка 2

Покрай всеобщото състрадание, в мрежата изплува снимка на майката на момичето - Ивелина Михайлова, възседнала в поза “ездачка” видимо по-млад, обилно татуиран и мутренски остриган левент, чиято визия повтаря едно към едно образа на гавазина, посегнал на дъщеря й. И ако един фото кадър сам по себе си не може да е основание за изводи и обобщения, ще извадим тежката артилерия! ДЕБОРА Е ЖИВЯЛА САМА , ПОД ЕДИН ПОКРИВ С ЛЮБОВНИКА НА МАЙКА СИ!!! Едрият шрифт не е визуална приумица на редакцията, а начин да изкрещим, че историята смърди. Малката красавица наистина е жертва на домашно насилие, но то е започнало в момента, когато родителката й я е изгонила в квартирата на един от тъпкачите си. Без извинение! Говорим за ученичка, която по закон следва да бъде под грижите на родната си майка.

 

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник! - Снимка 3

Докато социалните отнемат децата на бедни, но достойни родители, отглеждащи децата си гордо в нищета, в Стара Загора, под благия поглед на институциите, се е въртял истински бардак. Една застаряла никаквица е пускала родното си дете на съмнителни типове, пращала я е в къщите им и е нехаела кой от тях какво върши с тялото и психиката й!

 

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник! - Снимка 4

В потвърждение на думите ни идва и удобно пропуснатият факт, че майката на Дебора е крила обезобразяването й 40 дни! 40 дни момичето е агонизирало в анонимност, а майката се е скатавала, незнайно защо. Дали е знаела, че вината за касапницата е лично нейна? Или организираната престъпна старозагорска група й е обещавала да купи мълчанието й? Оставаме на разследващите органи да изяснят.

 

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник! - Снимка 5

До тогава ще Ви цитираме кратки извадки от профила на Дебора в тик-ток, от които се вижда в каква отровна среда е живяла младата жена:

 

“Не се опитвай да нараниш момиче, което баща й я е наранил ПЪРВИ”;

 

“Аз съм сервитьорка и най-много да му се изплюя в кафето”;

 

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник! - Снимка 6

“Аз му вземам тениските, а той - способността ми да ходя на следващия ден”;

 

“Ти не можеш да контролираш кого да обичаш”;

 

“Най-хубавите неща те правят дебела, пияна и бременна”;

 

“Обичам обсебващите” (типове);

 

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник! - Снимка 7

“Какъв конец да си вържа за да не си падам по боклуци?”;

 

“Не мило, не си наркоман, само дето не изпуши райграса по парковете”;

 

“Написала му, че обича да я дърпат за косата, за това отидох да й направя кефа”;

 

Оставяме написаното без коментар, в очакване МВР, прокуратура и съд да разбутат смърдящия бардак не само в дома на Дебора, но и на хилядите малолетни проститутки, експлоатирани от собствените си семейства.