Въпреки, че бившият образователен министър Даниел Вълчев винаги е облечен в костюм, той не използва дипломатическо куфарче в ежедневието си, а залага на раница, която носи на гърба си – също като студентите, на които преподава.

 

Преди броени дни политикът от „България на гражданите“ и НДСВ се срещна делово с мъж на средна възраст и две дами в центъра на София. Костюмарът пристигна с голямата си черна раница на гърба и веднага след здрависването с чакащите го, обясни предимствата на приземното помещение, намиращо се в близост.

 

Даниел Вълчев тръгна с раница върху костюма (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Даниел Вълчев тръгна с раница върху костюма (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

 

Даниел Вълчев тръгна с раница върху костюма (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

 

Не след дълго към тях се присъедини и още един мъж, който също изслуша бившия министър с интерес. 61-годишният бивш министър е собственик на въпросния имот и възнамерява да го отдаде под наем или пък да направи галерия в него, издават хора от квартала, запознати с намеренията му.

 

Прави впечатление, че в последно време Даниел Вълчев не ходи прегърбен, а е подобрил значително стойката си. Преди време той бе изловен от папараци с доста неправилна стойка и изглеждаше така, сякаш се е схванал.

Източник: Уикенд