Извън кожата си излязъл иначе ведрият и ухилен Даниел Петканов след интервюто на бившата си съпруга Александра Богданска. Знаем, че тя излезе пред Мон Дьо и цяла България, за да разкаже историята си. От която обаче стана ясно основно, че тя е жертвата, а Петканов злодея.

За пореден път Богданска "умили" някои зрители с това, че разводът с Дани е бил за нея такъв шок, че още няма глас (изгубила го от стреса), не може да спи и косата й капе. "Счупена съм, но няма да обяснявам как Даниел ме е направил на подметка", сподели манекенката, която наскоро цъфна във видео гушната именно с бившия си.

Близки до някогашното семейство Петканови и приятели на Дани разкриха, че той не е могъл да повярва на ушите и очите си. Чудел се е защо го прави и защо отново се показва по телевизията да рони сълзи като знае, че това ще се отрази на детето им.

"Даниел побесня. Ясно му е, че Алекс прави всички тези панаири за реклама, но му е ясно и че той не току-така е решил да се раздели с нея. Тя постоянно го пресирала и го карала да живее като инфлуенсър, пет минути лични да нямат, а сега той виновен", обясняват източниците.