Дани Петканов направи признание, с което унищожи Александра!

Алекс Богданска плаче с кървави сълзи след едно неочаквано признание на Дани Петканов, което буквално я размаза. Бившият й съпруг си говореше свойски с потребители в нета, а някои от тях го изчеткаха, че изглежда супер свежарски и в топ форма. Сега - дали на майтап, или сериозно, важното е, че Данито изръси нещо, което ще се помни.

Той сащиса всички с признанието, че е спрял да кара на.. ръчна (разбирайте да маст@рбира) и то повече от месец. С Алекс са официално разведени от малко по-малко от месец, та Дани смигна, че докато още са правели опити да скрепят нещата помежду си, той се е задоволявал на ръка. Предпочитал го пред отношенията с жена си.

Петканов даде да се разбере още, че е спрял твърдо със самостоятелните игри и защото е започнал да прави редовен, а и далеч по-качествен секс с други партньорки. "Нито ям полезни неща, нито пък тренирам като алтав. Просто мисля, че като ми мина нуждата да се задоволявам сам, мъжката ми енергия някак се разви и тръгна в посока нагоре. Има някои дами, които могат да го потвърдят", смее се Петканов.

Това със сигурност е накарало Александра Богданска да се пръсне от яд, защото като всяка жена, особено зарязана, тя още изпитва и ревност, и чувство за малоценност от факта. Знаем, че развода беше поискан от Лудия репортер, а не от нея. За което тя също си хапе задника.