По всичко личи, че новото шоу на Нова тв „Скрита самоличност“ с водещ Герасим Георгиев – Геро, е било толкоз зле откъм рейтинг, че дори не са били излъчени всички предварително заснети епизоди. Това стана ясно от изявлението, направено от Джуди Халваджиян преди броени дни. Макар той да твърди, че предаването ще бъде върнато в ефира на Нова тв и че не е имало проблем с рейтинга, действителността говори съвсем друго.

 

Изглежда екипът на предаването и Нова тв до такава степен са вярвали в него, че са заснели предварително епизоди за цели два сезона. Целта на първия сезон е била да привлече интереса на публиката към подобен тип предаване, което обаче бе спряно още преди края му.

Ако някой от участниците, които все още не са се видели по телевизията, са спечелили награди, очевидно ще си чакат парите още дълго време, тъй като според договорката хонорарите и наградите обикновено се изплащат след излъчването на съответните епизоди.

 

Продуцентът обаче твърди, че спирането на шоуто не е липса на зрители, а Европейското първенство по футбол, което в момента трупа висок рейтинг и няма логика да се хабят премиерните продукции, когато основна част от хората искат да гледат мачове. Странното обаче е, че шоуто се излъчваше през юни, когато се играеха по няколко мача на ден, а през юли, когато мачовете бяха разредени – шоуто спря. 

 

Въпреки всичко се очаква все някой ден заснетите епизоди да бъдат излъчени, но кога, не е ясно. Ако преценят, че няма никакви шансове за шоуто, а наистина разполагат с много готови за излъчване епизоди, от телевизията могат да преместят „Скрита самоличност“ от праймтайма в по-незначителен часови пояс. Така ще освободят най-гледаното време за по-успешни продукции.

Източник: Уикенд