Въпреки изписаното се оказва, че в живота на д-р Ангел Енчев няма никаква драма, тъй като бившата му жена Теди Велинова, от която има две деца и настоящата му изгора – медицинската сестра Вера Хаджийска, са в прекрасни отношения и дори често си правят компания по време на общи обеди или празници.

 

Велинова сподели кадър от последното събитие в Инстаграм, на който се вижда, че позира усмихната с двете си деца Филип и София до баща им – д-р Енчев и настоящата му изгора, които също изглеждат в настроение. Фотосът е направен във фоайето на хотел „Маринела“.

 

Д-р Енчев събра жените си

През октомври компанията отново се събирала, а по снимките личи, че отново са си изкарали весело. Така и не става ясно обаче дали навръх Коледа бившата и настоящата половинка на д-р Енчев отново ще са заедно, но със сигурност ще отбележат празника с обща вечеря или обяд.

 

Предполага се, че дружбата между двете дами е възникнала в името на децата. Припомняме, че още през 2019 г., когато двойката обяви раздялата си, подчертаха че ще запазят добрите си отношения и ще споделят грижите за двете деца, полагайки нужните усилия промяната да не им се отрази негативно. Очевидно се справят добре с тази задача предвид факта, че децата са усмихнати на всички снимки.

 

Мълвата в светските среди носи, че пластичният хирург не само подпомага финансово наследниците си, а и държи да прекарват достатъчно време заедно. Изглежда той е представил новата си половинка пред Теди и двете им деца през март на вечеря в столичен ресторант, от която манекенката е публикувала снимка.

 

Макар да не става ясно кога точно са се залюбили Вера и Енчев, публичната им поява като двойка се случи през 2022 г. После бързо стана ясно, че чувствата им се зародили по време на работа и връзката им бързо се задълбочила. Хаджийска също има един брак зад гърба си с пловдивски бизнесмен, от когото има пораснал син.

Източник: Уикенд