Цветелина Бориславова съвсем се е променила през последно време и то определено към по-добро. Дамата е сменила имиджа си с чисто нов. Издокарала се е с букли, в по-светъл цвят, досущ като някаква кукла . Тя на 64 г, но изглежда добре, напук на годините си.

Хора от близкия й кръг издават, че е подмладила лице с иновативни процедури, но отдавна се знае, че е почитател на здравословния живот, а това се отразява на цялата й външност.

Цветелина от години поддържа едни и  същи килограми. Но това не се дължи единствено на добрия й ген, а на полаганите системно от нея усилия всеки ден да спортува .Обича да играе тенис, посещава фитнес, през зимата кара ски и най-често можем да я висим в Пампорово.

През последните  години се запалила по гмуркането , като придобила и сертификат за водолаз. И макар да скъсала връзки на кръста не зарязала спорта и не се запуснала, нищо, че претърпяла не лека операция.

Амбициозната Цветелина не само не се пощадила, но предприела много рискована авантюра. Тя решила да измине на колело прочутия маршрут Камино. Сторила го само за две седмици, изминала на велосипед 790 км и се върнала в родината напълно пречистена духовно. Подобна постъпка направи и Деси Радева , втората президентска съпруга.

Цветелина Бориславова неузнаваема! (Банкерката  с нов имидж на 64 - Уникално фото)

Бнкерката обаче все още не е изживяла щастието да посрещне внуче. Бориславова е майка на две щерки, плод от брака й с екс съпруга й Стефан Абаджиев. По-голямата се казва Ралица и дълго време пребивава в Щатите. Тя се омъжи за грък, след като се прибра в България, но с Кристос все още не планират наследници.

Сестра й Веселина е различен човек.Тя активно участва в столичния хайлайф, ръководи строителна фирма и до преди известно време имаше афера с Кирил Десподов, с когото скъсаха.