Оказва се, че лидерът на набиращата скорост проруска партия „Възраждане“ Костадин Костадинов вярва на 100% на предсказанията на врачки, баячки и астролози, разкриват негови съратници.

 

Преди години, когато все още бил беден музеен работник, попаднал на просеща циганка във Варна. Тя стояла до един мост и виждайки го, протегнала ръка за милостиня.

Циганката му казала, че един ден ще е новият Тато и той очевидно наистина е взел на сериозно това предсказание. 

Разбира се намират се и такива, които в негово лице припознават спасителя Исус Христос, които вярват, че той е месията, призван да спаси отечеството ни от гибел. .

 

Циганка предсказала на Копейкин, че ще е новият Тато

Има и окултни специалисти, които следят да не му се случи нищо лошо. Неотдавна негова заклета фенка от бургаско село му направила силен „енергиен щит“.

 

Един от тези специалисти изпратил съобщение на бивша депутатка от „Възраждане“, в което се казвало:

Днес двама известни човека, които са правили негативни изказвания за „Възраждане“, починаха. Не го пожелавам на никого, но ако това не са кармични последици, здраве му кажи!

Отрицателните мисли и думи към Копстадинов дори се приравняват като отрицателни към Исус Христос. Не за друго, а защото той го е изпратил тук, при нас, за да спасява изгубените ни души и разклатените ни здраве и битие.“

 

Текстът бил изписан с много правописни грешки, което навежда на мисълта, че ексдепутатката за пореден път получава закани от симпатизанти на Копейкин, които по всяка вероятност принадлежат към ромското малцинство и са силно подвластни на неразрешени у нас религиозни изповедания. 

 

Копейкин не се интересува от това какви са последователите му. Факт е обаче, че е готов на всичко, за да се задържи във властта, окрилен от предсказанието на мургавелката, направено преди години. Дори според него този ден ще е съвсем скоро, окуражаван от неуредиците в поредния парламент. Радва се, че в страната има широка русофилска маса, която без да мисли много, застава зад прокремълските му идеи, които ту ги имал, ту ги нямал като платформа.

Източник: Уикенд