Бургаското чудо на пластичната хирургия - Андреа Иванова, или както сама се представя - Барбито Андреа, прави пълен обрат в живота си. Не, тя няма да си маха нито джуките, нито силикона, напротив - ще блъска още, но... и ще се влее в политическия живот у нас.

Това оповести самата тя и то сериозно. Андреа смята, че има какво да даде на родината си и на родната политика, затова е решила да се цани за депутат на следващите избори, когато и да са те.

Разбира се, за целта тя трябва да се присъедини към една от политическите партии у нас като все още се колебае между две - тази на Бойко Борисов и тази на Кирил Петков.

"Да, имах сериозен размисъл и все още не съм взела категоричното си решение, но мисля, че клоня повече към ГЕРБ. По-стара, по-опитна и доказана партия е и смятам да се присъединя към тях", оповести гръмко Андреа. Добави обаче, че не е дала гласа си вчера, защото имала ангажименти в столицата и не успяла да се прибере към морето.

В мрежата посрещнаха със смях и овации решението на родното Барби, а и мнозина коментираха, че щом Луна може да се цани и за президент, и за депутат, то защо Андреа да не може?! А и всеки срещнат, разбира се...