Страшен скандал е на път да се развихри и да доведе до разрива на една от най-стабилните (уж) двойки у нас - тази на Стефан Николов с Гала. Причината е разкритието на очевидци, твърдящи, че с очите си са видели как преди броени дни Николов е бил доста интимен с непозната млада дама - очевидно не Гала.

Според разказа им, Стефан е бил в малко, усамотено заведение с приглушена светлина, намиращо се в близост до Южния парк в столицата. Сценката се разиграва в следобедните часове и е напълно разбираемо при все, че като верен мъж Николов всяка вечер е у дома с жена си.

"Бяхме няколко маси встрани от него и едва не ни увиснаха ченетата като го познахме. Стефан седеше на сепаре с млада мацка, при това доста симпатична и брюнетка. Отдалече се виждаше, че разговорът им е повече от задушевен, а и седяха близо един до друг. В един момент той си плъзна ръката по кръста й, а след това я смъкна по-надолу, докато девойката се усмихваше палаво и видимо одобрително", разказват източниците.

Половин час по-късно двамата си тръгнали от заведението, но накъде са поели и дали са останали заедно и след това, само те знаят...

Ако този разказ се окаже истина, то слуховете за "слабите ангели" на Николов най-сетне ще бъдат доказани. А как ще реагира Гала и дали ще му прости... мислим, че всеки вече се досеща.