С блага вест изненада последователите си в мрежите Фики Стораро. Всъщност той още не е проговорил с думи за неописуемото си щастие, но показа в кадри реалността. А именно, че двамата със съпругата му Гюлджан ще стават родители за трети път.

Честито: Гюлджан на Фики показа голямо бременно коремче, идва бебе №3! (виж още + МНОГО СНИМКИ)

Така де, не само Светлана Гущерова и мъжът й Християн Гущеров могат да правят сладки и здрави бебета. Ето, че Фики и любимата му ги настигат, при това третото им дете ще се роди съвсем скоро, ако съдим по корема на Гюлджан.

Честито: Гюлджан на Фики показа голямо бременно коремче, идва бебе №3! (виж още + МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Както сами виждате, видимо наедрялото й бременно коремче е показано ясно само на една от снимките, а на останалите тя е хваната най-много до кръста. Шестият месец вече е минал, така че Фики и Гюлджан си позволиха да повдигнат завесата и да разкрият тайната.

Честито: Гюлджан на Фики показа голямо бременно коремче, идва бебе №3! (виж още + МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Те направиха така и по време на предишните две бременности, като скриха щастливата вест от чисто суеверие. "Да хвана, да се задържи плодът, както се казва, пък тогава човек приказва", смееше се Фикрет, който вече е татко на момченцето си Тони и момиченцето Еслем. Какво ще е третото детенце, предстои да узнаем.

А сега, седмици преди да роди, Гюлджан е заведена от мъжа си на последната им, преди появата на бебето, почивка със самолет. И то не къде да е, а на приказните Малдиви.