Острието на ПП – Лена Бориславова роди първородната си рожба в края на септември, но двамата с половинката й Мирослав Иванов успяха да запазят в тайна болницата, на която е доверила това важно събитие.

Заради дребен детайл обаче, сайтът Lupa.bg разгада в коя болница е проплакала малката Деа.

Чанта издайник показа, че Лена е родила в „Токуда“

На снимките от зимната ваканция на щастливото семейство на морския бряг, на рамото на Бориславова се вижда платнена рекламна чанта на болница „Токуда“, каквато лечебното заведение подарява на всяка родилка при изписването, заедно с комплект бебешка козметика. Разбира се, излишно е да споменаваме, че въпросната чанта, както и съдържащите се в нея бебешки дрехи, са брандирани с логото на болницата. Това навява на мисълта, че Бориславова е дала живот на дъщеря си именно там.

 

Запознати издават, че раждането се е случило под личното наблюдение на шефа на АГ-отделението – д-л Сузана Нашар. Тук е мястото да посочим, че пакетната цена възлиза на стойност 3 400 лв., плюс т.нар. неонатален пакет.

Освен това бащата се е изръсил с още 66 лв. за припознаване на детето, тъй като двамата с Бориславова нямат брак, въпреки годежния пръстен, който тя гордо демонстрира преди време.

Източник: Уикенд