Изглежда на 58-годишна възраст, актьорът и художник Васил Василев – Зуека, ще става баща за трети път.

 

Половинката му Ани Вичева, е напълняла драстично и то след като само преди година се бе стопила до неузнаваемост. Именно поради тази причина мнозина предположиха, че тя е бременна.

 

За огромната промяна във външния й вид, която е настъпила в рамките на само няколко месеца, се разбра от снимките, публикувани от певицата Кристина Димитрова в социалните мрежи. Тези дни тя отпразнува 63-тия си рожден ден в Испания и е обядвала във Валенсия със Зуека и съпругата му. Направили са си снимки за спомен, от които е видно, че Ани е качила поне 30 килограма, след като миналата година се бе разделила с около 20 кг. от теглото си.

 

През лятото на миналата година, емигриралият в Испания актьор се бе върнал за малко у нас, заедно със съпругата и сина си Стефан. Семейството бе засечено от репортер на сайта „Лупа”, който регистрира впечатляващото вталяване на иначе закръглената по природа Ани.

Факт е, че тя бе успяла да постигне мерки почти като на фотомодел. Към днешна дата обаче няма и следа от всичко това.

 

Чака ли Зуека трето дете?

От снимките на Криси Димитрова се вижда, че Вичева вече е далеч по-едра отколкото преди да напусне България. Промяната е просто очевидна и заради това хората подозират, че най-вероятно се дължи на бременност.

 

Ани скоро трябва да навърши 48 години – възраст, в която все повече жени напоследък успяват да станат майки, особено ако разчитат на съвременната репродуктивна медицина. В този ред на мисли няма да е изненада, ако жената на Зуека роди в скоро време. Първото дете на двойката – синът им Стефан, дойде на бял свят през пролетта на 2014-а. Когато замина за Испания, актьорът обяви, че го прави основно заради него, тъй като не искал наследникът му да расте в неблагоприятната българска среда.

 

Семейството емигрира малко преди детето Стефан да тръгне на училище и го записа в местно школо. Говори се, че преди да напуснат страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Това докарало Вичева до нервна криза и не се чувствала спокойна, живеейки в България. Явно обаче в Испания се е успокоила и нищо чудно да е поискала да има второ дете.

 

Зуека има и по-голяма дъщеря от бившата си жена – режисьорката Нина Димитрова – Девина Василева, която вече жъне успехи като режисьор в киното.

И няма нищо необичайно в това, че Зуека е напът да стане баща на тези години, макар много хора на тази възраст да гледат вече внуци. Те все пак не са кой знае какво на фона на колегата му Робърт де Ниро, който се сдоби с бебе на 79-годишна възраст или пък Ал Пачино, който е в очакване на бебе на 83.

Източник: Уикенд