Цеца Величкович се разплака пред почти 15 000 души в Арена София. 

Балканската прима не успя да сдържи сълзите си на сцената на една от най-емоционалните за нея песни „Пиле“, посветена на покойния й съпруг Желко Ражнатович – Аркан. Именно тогава се появиха сълзи в очите й, но успя да не се разплаче като малко дете.

Препълнената зала пя заедно с нея най-обичаните й песни - “Kukavica", “Pile", “Beograd", “Grome moj" и много други.
Повод за още по-голям празник стана сестрата на Цеца, която като рожденичка гледаше концерта от първия ред.

Балканската певица бе подготвила специално видео, с което да покаже любовта към сестра си Лидия. Цеца, която избягва дългите речи по време на изявите си отбеляза, че е подготвила видео, с което иска да поздрави сестра си за празника.

След отправения поздрав към Лидия, тя изпълни хита си „Trepni“, а на двата LED екрана вървяха снимките със сестра й. 
Балканската звезда отбеляза 35 години музикална кариера. Не пропусна да благодари на българските й почитатели, отбелязвайки, че всеки път изпълват сърцето й с огромна емоция, оставяйки в нея топли спомени от концертите.

След музикалното шоу, продължило повече от два часа, Цеца се върна на бис, който изправи на крака цялата зала. Разбира се не пропусна да се загърне и да развее българския и сръбския флаг. С двете знамена на рамо тя се върна за финалния бис. Така продължителността на музикалното шоу стигна до 3 часа и 15 минути. 

Пред сцената бяха обособени няколко ВИП маси, на които феновете й хапваха и пийваха отбрани питиета и мезета, докато слушаха хитовете й. На една от тези маси бе и щерката на Христо Стоичков – Мика, която купонясваше с актуалния си възлюбен Йордан Георгиев.  
Футболната наследница не спря да пее и танцува. Тя остана видимо доволна от концерта и си тръгна чак след последния бис.
Източник: Уикенд 
 

Цеца Величкович се разплака за Аркан пред 15 000 човека в София