bTV сложи официално край на ограниченията, които бяха въведени след първите случаи на COVID-19 у нас.

След 3-годишна пауза медията се върна към традицията да открива всеки нов тв сезон с голямо парти. Във вторник вечер редови служители и някои от родните звезди се събраха на партито, за да полеят проектите си. гвоздеят в програмата бяха Дара и Стефан Вълдобрев.

Сред присъстващите звезди на медията бяха Антон Хекимян, Светослав Иванов, Мария Цънцарова, Златимир Йочев, Цветанка Ризова и др. 
Продуцентът Иван Христов пък пристигна на партито с голямата си фамилия. С тях не бе единствено голямата му дъщеря Ава, която е от първия му брак – с Вихра Петрова. 

Децата от сериала „Татковци“ също присъстваха на купона. Те бързо наобиколиха синоптичката Натали Трифонова, откъдето пък стана ясно, че съвсем спокойно може да влезе в ролята на учителка в забавачка, предвид факта, че не спряха да се забавляват с малчуганите. Тя бе заложила на впита рокля, описваща идеално формите й. 

Деси Стоянова пък бе на партито без екранния си партньор Сашо Кадиев, който поздрави колегите си чрез видеозапис. 
Михаил Билалов пък пристигна в компанията на половинката си – сценаристката Ваня Николова и останаха неразделни през цялата вечер. Към тях за известно време се присъедини и Кирил Ефремов. 

На купона присъстваха още Гергана Гунчева, Силвия Драгиева и Жаклин Георгиева. Мъжете от сериала „Татковци“ обаче липсваха. На партито не присъстваха и големите звезди от сериала „Мен не ме мислете“ . 

Освен Иво Аръков и Николаос Цитиридис, в компанията на Натали Трифонова, имаше и друга двойка водещи – Виктория Готева и Ивайло Везенков. През цялото време Хекимян окуражаваше Виктория, че ще се справи с поверената й задача. 

Новинарите в медията пък се събраха около Хекимян. Звездите на bTV забавлява от сцената и Стефан Вълдобрев, който им благодари за медийната подкрепа. 
Направи впечатление, че Дара, която бе пременена в къса зелено-черна рокля през цялото време не забравяше да се усмихва, щом се обърнеше към продуцентката си Саня Армутлиева. Тя пристигна с наследника си като шеф на дружеството за защита на авторски права – ПРОФОН – Владимир Владимиров.

На партито бе и Дара Екимова, която пристигна заедно с майка си Ива Екимова. 
Меги Димчева и Нели Хаджийска от „Търси се“, бяха неразделни както обикновено. Поли Генова бе в компанията на музиканти, а Неделя Щонова – с редакторката на „Преди обед“ Ралица Стефанова.

Поли Гергушева бе с мъжа си и малкия си наследник. На партито присъства и водещата на новото кулинарно предаване – Мария Жекова. Липсваше обаче менторката й от Мастършеф – Силвена Роу, която два дни по-рано се появи на премиерата на новия сериал на конкурентната Нова тв – „С река на сърцето“.
Източник: Уикенд 

 

bTV събра всичките си звезди на голямо парти по повод…