Бременната Нора Шопова вече се подготвя трескаво за посрещането на новия живот.

 

Тя сподели в социалните мрежи, че вече е изпрала първите дрешки на бебчето и са готови за обличане. Твърди, че е имала най-милото и сладко простиране на света. След гладенето на дрешките, следва подготвянето на чантата с нещата, нужни й за родилното отделение.

 

Ако се съди по цветовете на дрехите, които Нора Шопова е проснала, то тя е в очакване на мъжка рожба. Прави впечатление, че няма нито една розова блузка, преобладаващата част от бодитата и ританките са в бяло, жълто и тъмно синьо.

 

Въпреки, че е бременна в деветия месец, Нора Шопова, която е бивша манекенка знае много добре как да поддържа фигурата си. В хранителния й режим са включени минимално количество мазнини и вредни въглехидрати. Закусва с купичка овесени ядки и банан. На обяд хапва нискомаслен вариант на баница, измислен и приготвен от самата нея.

 

Споделя, че използва пълнозърнести кори, нискомаслено кисело мляко, а половината от количеството сирене замества с извара и не използва никаква мазнина. Твърди, че въпреки това баницата ставала изключително вкусна.

Източник: Уикенд

Бременната Нора Шопова ще ражда момче