Пред една от националните телевизии братът на изчезналия от Перник Емил Боев заяви, че ситуацията става все по-напечена. Те са получили няколко следи, но те не са ги отвели до никъде. Той сподели и, че не е поискал помощ от екстрасенси и врачки.

Мартин Боев обяви награда от 100 000 лева за информация, която ще помогне да открият брат му. Веднага след това са получили няколко сигнала, но за съжаление те недовели до откриването на изчезналия човек.

Емил Боев от Перник се издирва вече 10 дни и няма и следа от него.

Брат му е обявил сериозната награда, за да е уверен, че е направил всичко по неговите сили в издирването. Също така споделя, че вече почти няма какво да направи и няма опции. Също така е на ръба на отчаянието и не може да си обясни как човек може да изчезне без следа.

На твърдение дали обявената награда не е нещо, като скрит преговор за плащане на откуп, той отговори, че дори и такава да е ситуацията единственото, което иска е брат си.

Отчаяният роднина заяви, че също сам е стигнал до извода, че брат му е станал жертва на отвличане.

Последната следа са видеозаписи на охранителни камери, на които се забелязва човека, но от там не става ясно в каква посока е тръгнал. Включват се нови и нови хора, както и техника в издирването, но за сега без резултат.

Източник: blitz.bg

Братът на изчезналия Емил проговори какво е станало след обявената награда от 100 000 лв. ВИДЕО