“Изграждането на автомагистрала “Струма” беше приоритет на правителствата на ГЕРБ. Работихме неуморно и експедитивно, както хората очакваха от нас”, коментира Бойко Борисов във връзка пускането в експлоатация на новото пътно съоръжение, чието изграждане започна и се реализира по време на неговото управление.

 

“През третия ни мандат започнахме съоръженията, които се откриват днес. Осигурихме финансирането (европейско и национално), придвижихме тежките процедури, започна строителството на най-дългия и сложен тунел ”Железница”, и мостовите съоръжения от двете му страни”, припомни лидерът на ГЕРБ.

 

“Имахме решение и за най-опасния участък - този през Кресненското дефиле. Което вече три години отлежава “в кошчето”. Защото тапата там си стои. И чака с години. Дано не потъне в безвремието, което през последните три години - откакто ГЕРБ не управлява, забави ритъма на цялата държава”, изрази надежда той.

 

“Леко и безаварийно пътуване по новите участъци на “Струма”! Поздравления за всички, които работиха по тях! Успяхме, въпреки другите, които ни саботираха!”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Източник: crimesbg.com