Когато бедността влезе през вратата, любовта излита през комина, са казали старите хора. Потвърждение на народната мъдрост дава младото сем. Гущерови, което заради финансови несгоди и просрочени ипотеки беше изгонено от луксозната си вила в полите на Витоша.

 

Бой, глад и сръбска музика: Фалиралият Християн Гущеров млати Светлана в новата квартира? (СНИМКИ18+)

Комшии на разорените баровци сигнализираха, че преди ден в изблик на ярост, Християн скочил да млати Светлана. Той я извлякъл за косата от вкъщи полугола, принуждавайки я да лази по земята и да му лиже подметките. Грозната сцена се озвучавала от нечленоразделни викове в малките часове на нощта. Гаврата била прекъсвана от звучни шамари, които шишкото стоварвал където свари по мършавото тяло на жена си, наричайки я с епитети, които ще премълчим от благоприличие.

 

Бой, глад и сръбска музика: Фалиралият Християн Гущеров млати Светлана в новата квартира? (СНИМКИ18+) - Снимка 2

Бой, глад и сръбска музика: Фалиралият Християн Гущеров млати Светлана в новата квартира? (СНИМКИ18+) - Снимка 3

Най-шокиращ бил фактът, че манекенката, която му роди три деца, не смеела да гъкне, въпреки зверското страдание и унижение, на което Гущеров младши я подложил. Панаирът логично събрал по прозорците половината махала, а не след дълго дошла патрулка да усмири развилнелият се като глиган побойник. Часове след като Християн и жена му се прибрали вкъщи, на местопроизшествието можели да се видят отскубнати кичури руси екстеншъни и парчета луксозна коприна от нощницата на Светлана.

 

Бой, глад и сръбска музика: Фалиралият Християн Гущеров млати Светлана в новата квартира? (СНИМКИ18+) - Снимка 4

Каква е причината за среднощната свада не става ясно, но клюкарите се обзалагат, че г-жа Гущерова го е отнесла заради направена скъпа покупка. Друга версия гласи, че Християн набарал в телефона на благоверната си чатове, в които тя се жалва на приятелки от вечното му пиянство и наченки на полова импотентност. За сега не става ясно дали бившата плеймейтка не е започнала да се заиграва встрани и така да си е навлякла гнева на затлъстелия съпруг. Със сигурност обаче главен виновник за семейното нещастие са немотията и борчовете, налегнали неочаквано клана Гущерови.

 

Бой, глад и сръбска музика: Фалиралият Християн Гущеров млати Светлана в новата квартира? (СНИМКИ18+) - Снимка 5

От нова година Светлана и Християн са принудени да се свиват в далеч по-маломерен имот, барабар с трите деца и тъщата. Паричните неуредици и принудителните икономии логично изострили отношенията в двойката и караниците помежду им вече са ежедневие. Дали бракът им ще издържи на изпитанието, времето ще покаже.

Източник: crimesbg.com