Отцепникът от ИТН, попаднал в квотата на ПП в последния парламент Георги Георгиев е отправил заплахи за „брутална очерняща кампания“.

 

Той е отправил заплахите с цел да осъществи желанието си да е водач на врачанската листа, в която традиционно водач е Деница Симеонова.

Георгиев бил доста гневен, че не е заел първата позиция и намекнал, че е готов да замеря с компромати довчерашните си съратници.

 

Борбата за власт става все по-жестока: Бивш човек на Слави плаши с компромати, ако не води листа

Истината е, че той открай време е силно недолюбван в ПП заради интригантския си натюрел.

Ултиматуми за гарантирани места са се случили още преди седмици, но са ескалирали в последните дни от реденето на листите. Обединението между ПП и "Демократична България" стресна и други бивши депутати за местата им в листите.

 

Първият от тях бе Александър Дунчев, който в ефира на bTV постави ултиматум "Продължаваме промяната" да запази лидерската позиция в областта. Според коалиционното разпределение водещото място за София област пое пулмологът д-р Александър Симидчиев от гражданската квота на "Демократична България".

 

На същия принцип бившият депутат Георги Георгиев дълго заявяваше, че ще подкрепя ПП и уверяваше, че припознава каузата на партията, докато не дойде време за редене на листи и той не получи така желаното първо място във Враца.

Сега Георгиев е готов да саботира кампанията и да замеря с компромати довчерашните си съюзници.

Източник: Уикенд