“Некадърници, идиоти и тъпанари!“, тези думи отекват из коридорите на общинска администрация „Оборище“ по време на управлението на Демократична България. Авторът на грозните реплики не е разгневен или недоволен гражданин, а сегашният лидер на ДСБ - София и бивш заместник-кмет Бонка Василева.

 

Тя редовно унижавала своите колеги в администрацията на район „Оборище“,  които и днес с ужас си  спомнят „управленските“ и прийоми.  Опити за заобикаляне на законодателството, обидно отношение и скромни интелектуални възможности завършват образа на напористата заместник-кметица от квотата на ДСБ.

Бонка Василева - “общата” от ДСБ крещяла на подчинените си “тъпанари и идиоти”. Те пък кътали голи секс компромати със зам.-кметицата

Бонка Василева е по-известна в обществото  като „кралицата на розовите филми“, но явно това й хоби не я задоволявало напълно и тя си намерила допълнително занимание - умелото използване на типичен инструмент от арсенала на “Държавна сигурност”  – донос срещу началниците.  Бонка “общата”, както я познават в родния и град Банкя, редовно поставяла тайни задачи на общинските служители в централния столичен район. Формулата на Бонка - “ако скалъпиш обвинение срещу някой от началниците си, това ти гарантира по-висок пост и допълнително възнаграждение” давала завидни резултати.

Бонка Василева - “общата” от ДСБ крещяла на подчинените си “тъпанари и идиоти”. Те пък кътали голи секс компромати със зам.-кметицата - Снимка 2

Нещо повече, щедрата в леглото и на обещания дама често оценявала враговете си в администрацията с „0“, за да ги принуди да напуснат сами завзетата от нея територия. 

Бонка Василева - “общата” от ДСБ крещяла на подчинените си “тъпанари и идиоти”. Те пък кътали голи секс компромати със зам.-кметицата - Снимка 3

До редакцията ни достигна  мълвата, че най-вероятно за отмъщение, Бонка Василева била изнудвана със скандални секс компромати. Пикантните кадри вече били обиколили затворени чат групи, и нищо чудно скоро да станем свидетели на следващия Парапет гейт, само че далеч по-мръснишки и перверзен.

 

Източник: crimesbg.com