Сашо Кадиев не е Сашо Кадиев. Не е и Мамин Сашко, а просто Георги. Така поне се е родил, както призна той самият след рождения си ден (чукна 39 лазарника). Водещият и екранен партньор на Деси Стоянова разказа, че когато Катето Евро го родила, му дала името на баща му - Георги.

"Майка ми толкова е обичала баща ми, била е луда по него и моментално ме е кръстила с неговото име. После обаче нейната майка, баба ми, се е възмутила как може да не се почете името на светеца, на чиято дата съм роден. А именно - на 30 август е Свети Александър Невски. И, речено-сторено, веднага ми сменили "заглавието" на Александър", смее се водещият и актьор.

Според мнозина по-суеверни хора обаче, това не е редно да се прави, защото промяната на името винаги носела и промяна в бъдещето и съдбата на детето, която не винаги е за добро.

Е, Сашко не е от най-суеверните и плашливи, а и като гледаме, животът му се развива добре. На партито у тях в Кокаляне той събра няколко приятели и разбира се, новата си любима Ивелина Чоева. Чоева, която май вече е и негова годеница, се разбира чудесно с Катето Евро.

"Еврото е опасна. Приятелка е с Ивелина, но е приятелка и с бившата си снаха Таня, която също обожава. Това е то европейски и цивилизовани отношения", смеят се близки до артистичната фамилия.