Тя е млада, много по-млада от него, но ясно показа, че има характер. Става дума за моделката Ивелина Чоева, половинката на Сашо Кадиев. Двамата са заедно вече доста време и досега всеки смяташе, че Мамин Сашко си е намерил сгодна женица - тиха, послушна, търпелива, всеразбираща...

Причина за това бяха случаите, в които Ивелина бе забелязвана да плаща сметките в ресторант, докато Сашко просто папка и бяга... Е, всяко търпение си има граници, включително и това на Чоева. Младата красавица буквално смразила любимия си преди дни, когато му дала да разбере, че не е бившата му. И че няма да живее с него така, както го направи Таня Тончева.

Знаем, че Таня роди дете на Сашо, даде му най-хубавите си години, но така и не получи нищо от него - дори подпис в гражданското, с който да узаконят връзката си. Синът на Катето Евро не иска и да чуе за брак, защото си тачел свободата.

Точно тук обаче е препъни камъкът във връзката му с Ивелина, защото моделката държала на традициите и сигурността.

"Да, отлично знам, че никой не е застрахован от развод. Мога да се разведа и аз някой ден, но преди това искам да знам, че съм го направила като хората - омъжила съм се, имам дете и така нататък... Несериозно ми звучи това съжителство, което е уж на семейни начала. Всеки може да си грабне шапката по всяко време и да се изнесе. Аз не искам да живея така", заявила ясно Ивелина на Сашо.

Близки до него разкриха, че Кадиев е останал попарен от тази проява на характер у любимата, но ако иска бъдеще с нея, явно ще трябва да размисли.